Årets store historier har sat sit præg på søgemaskinen Google. Google opgør hvert år de mest populære søgninger – og i år er det den nye it-platform til skoler og forældre, Aula, der er højdespringer. Det skriver Google i en pressemeddelelse.
"Aula" bliver efterfulgt af "Rasmus Paludan" og "Anders Holch Povlsen". De resterende søgninger på top-10-listen tæller blandt andre den amerikanske skuespiller Luke Perry, journalisten Ole Stephensen og multikunstneren Master Fatman, som alle døde i 2019.

Højdespringere

 

Listen over de mest populære søgninger angiver ikke de ord, der er blevet søgt på flest gange. Den tæller til gengæld de søgninger, som har haft den største stigning i forhold til det foregående år.
Samlet ser top-10-listen sådan ud: "Aula", "Rasmus Paludan", Anders Holch Povlsen", "Resultater fra EU-valget", "Luke Perry", "Ole Stephensen", "Fie Laursen", "Master Fatman", "Notre Dame" og "Kandidattest".