Julemærkehjemmene overrækkelse HK Midt

Afdelingsformand Pia Tørving var midt i december på besøg hos Julemærkehjemmene for at overrække en check på beløbet. Hun fortæller:

   - Jeg havde et helt fantastisk besøg på Julemærkehjemmet i Skælskør, hvor jeg mødte Christine og blev mødt med åbenhed, hjertelighed og stor imødekommenhed. Under mit besøg hørte jeg historier fra rigtigt mange børn, der havde udfordringer med selvværd, familieforhold og ikke mindst overvægt i større eller mindre grad. Alle børn skriver en historie, når deres ophold nærmer sig afslutningen. Her er for eksempel den intense historie fra Lucas på 13 år, siger hun og fortsætter:

 

En helt fantastisk oplevelse, som jeg hermed gerne vil dele med medlemmerne af HK Midt, der igen i år mødte frem til julebanko i meget stort antal for at gøre en indsats for den gode sag – og for at vise, at vores fællesskab rækker ud til andre, der har brug for hjælp

 

   - Ledelsen blev naturligvis super glade for vores medlemmers bidrag og blev meget følelsesmæssigt berørt over vores donation. Også børnene var helt tydeligt begejstrede. Så alt i alt en helt fantastisk oplevelse, som jeg hermed gerne vil dele med medlemmerne af HK Midt, der igen i år mødte frem til julebanko i meget stort antal for at gøre en indsats for den gode sag – og for at vise, at vores fællesskab rækker ud til andre, der har brug for hjælp. Der skal samtidig lyde en stor tak til alle de fantastiske sponsorer, der bakkede op om vores initiativ med en række flotte præmier.

Banko HK Midt

banko