Seminaret er et tilbud til de tre personer, der går i spidsen på en afdeling: ledende lægesekretær, tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant. De får her muligheden for i fællesskab at sætte fokus på at højne deres samarbejde. De kan opdyrke et positivt arbejdsklima og kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen.

En af dem, der var med på kurset sidste år, er ledende lægesekretær på Odense Universitetshospital, Christina Ursin Strandberg. Hun var meget begejstret og føler, at hendes samarbejde med både tillidsrepræsentanten og arbejdsmiljørepræsentanten er styrket markant efter seminaret.

- Det var simpelthen fantastisk! Vi var udfordret lidt i forvejen, fordi jeg var ny leder, og TR var også ny, så vi skulle finde hinanden i et nyt samarbejde. Og det gjorde vi virkelig. Vi fik talt nogle scenarier igennem og fik italesat hvilke roller, vi hver især har, og det har virkelig styrket vores samarbejde, fortæller Christina Ursin Strandberg.

Man må gerne være uenige

Hun synes, at det var interessant at diskutere det gode samarbejde i en trio og få lavet nogle aftaler om, at man skal samme vej. Også selvom man er uenige.

- Vores samarbejdet er blevet supergodt, og vi bakker hinanden op. Også selvom vi ikke altid er enige. Og derudover var det spændende at snakke med de andre kursister i samme roller, forklarer hun.

Seminaret består af to moduler:

Modul I – den 9.-10. marts 2020 på First Hotel Grand, Odense
Modul II – den 8. juni 2020 i HK-Huset, København

Første modul er to dage med overnatning og senere en opfølgningsdag. Det er vigtigt, at man deltager i begge moduler.

Kurset er udviklet sammen med konsulentfirmaet Team Consult Development, som også står for undervisningen.

Tilmelding

Send en fælles tilmelding via mail til: Kursusafdelingen@hk.dk – senest den 24. februar 2020
I emnefeltet skrives: ”Tilmelding – Kursus nr. 0780-20-03
 

Ved tilmelding skal I skal oplyse:

navn og adresse, fødselsdato og år, arbejdsplads telefon/mobilnummer og mail-adresse, og huske at skrive hvem der er tillidsrepræsentant, ledende lægesekretær, og evt. arbejdsmiljørepræsentant.

Det er gratis at deltage, og HK/DL dækker:

For tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant, både transporten og eventuelt tabt arbejdsfortjeneste.
For ledende lægesekretærer kun transporten – men ikke eventuelt tabt arbejdsfortjeneste.