Noget af det, vi får allerflest spørgsmål til i øjeblikket, er den nye ferielov. Loven træder i kraft den 1. september 2020 og lige nu er vi i en overgangsperiode. Loven betyder noget for den måde, du optjener ferie på, og den gælder for alle lønmodtagere i Danmark.

Hvis du også er én af dem, der kæmper lidt med at forstå begreber som Samtidighedsferie, indefrysning af penge osv., så er hjælpen nær.

Du kan:

  • Printe denne letforståelige guide ud og hænge den på opslagstavlen, så dine kolleger også får glæde af den (fungerer bedst i A3).

  • Deltage i vores kommende kursus ”Forstå Ferieloven” i Rødekro den 27. januar kl. 17-19.

  • Læse alt – og vi mener alt – om den nye lov, og hvad den betyder for dig, her på hjemmesiden

  • Ringe til os på 7011 4545, hvor vi gerne svarer på alle dine spørgsmål

DU FÅR GODE RÅD OG FAGLIG HJÆLP – NÅR DU ER I JOB

Vi er eksperter i dine vilkår på jobbet – for hver arbejdsplads har sin egen kontaktperson og faglige medarbejder hos HK. Hun kender de unikke vilkår, som lige præcis jeres arbejdsplads har. Og så kender hun dit fag. Derfor er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, uanset om det handler om løn, stress, arbejdsmiljø eller spørgsmål om overenskomst. Du er altid velkommen til at kontakte dine lokale afdeling for at få råd og vejledning.