Hos pensionsselskabet PFA arbejder Daniel Hasselager Brevadt og hans hold med at implementere smarte værktøjer, der anvender (en eller anden form for) kunstig intelligens.

I denne episode af DataSnak fortæller Daniel blandt andet om email-værktøjet Epistola, der kan sortere i de indkommende beskeder fra kunderne, og om hvordan alle medarbejderne har været involveret i at træne en algoritme så den kan forstå ironi og sarkasme.

Men det handler også om hvordan AI-udvikling skal integreres i en organisation, og hvordan man sørge for at arbejde med risikovurderinger og åbenhed i udviklingen.

Til sidst har vi som sædvanlige tiprunde, og det handler denne gang om GDPR, kalendere og gamle konger.

Links

PFA

Tips

Adam: Hvis du har for mange digitale kalendere, så prøv en papirkalender og få oldschool overblik
Jeppe: DR-dokumentar om Frederik den 9.
Anders: Brug GDPR til at få slettet konto og data hos online-tjenester, hvis man ikke kan slette selv - du har ret til at blive glemt
Daniel: Tag ansvar for den grønne omstilling i jeres firma eller organisation - brands skal gøre en forskel, det vil også give en konkurrencefordel

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.
Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.
Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.
Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hver 14. dag.
Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk