- Vi glæder os meget til denne fælles demonstration sammen med de andre østjyske LO-fagforeninger. Vi har trukket tunge læs og holdt os tilbage med bl.a. lønkrav i den periode, hvor det var svært at drive virksomhed. Men nu er det vores tur, for det er ikke rimeligt, at det kun er ejere og aktionærer, der skal mærke, at det går godt igen. Så jeg håber, at du vil komme og støtte op om vores fælles sag, siger Søren Sørensen, der er formand for HK Privat Østjylland.

 

OK20 Demonstration på Store Torv den 24. januar 2020

Arkivfoto. Foto: Brian Rasmussen

Derfor er det vigtigt at møde op

Jo flere vi er, jo tydeligere fremstår vores budskab om, at det nu er vores tur til at få del i goderne. Du er meget velkommen til at tage andre med – uanset hvor de er organiseret, for overenskomsterne påvirker direkte eller indirekte alles arbejdsliv.

Suppe, taler og musik

Vi giver en kop varm suppe, du kan lune dig på, mens du hører taler og god musik sammen med de andre fremmødte.

Vi glæder os til at se dig.

Hent invitation til demonstration i pdf

Indbydelse til demonstration den 24. januar