På HK Sydjyllands fremtidsfestival kan du møde øverst fra venstre: DR-vært Mads Steffensen, erhvervsleder Stine Bosse og komiker Michael Schøt. Samt nederst fra venstre: fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, iværksætter Martin Thorborg og forfatter Soulaima Gourani. 

 

2020 bliver et godt år i HK Sydjylland. Vi er allerede nu klar med en række arrangementer, som det vil glæde os at byde dig velkommen til.

Vores største satsning i år er vores Fremtidsfestival, der løber af stablen i Kolding den 5. september. Her har vi sat alt ind på at give dig en helhedsoplevelse af, hvordan fremtidens arbejdsmarked vil forme sig – og hvordan netop du kan passe ind i det.

På vores festivalplads vil du kunne opleve et væld af interessante oplæg, debatter, stande og muligheder for at afprøve fremtidens teknologi på egen krop. Hvad siger du fx til at gå planken ud i flere hundrede meters højde? Det kan du prøve med VR-briller på.

TV2-vært Cecillie Beck vil guide dig igennem de mange inspirerende oplæg i Debat-teltet, hvor de kendte navne står i kø. Du vil bl.a. kunne opleve erhvervsleder Stine Bosse, fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, iværksætter Martin Thorborg, komiker Michael Schøt, forfatter Soulaima Gourani, folketingsmedlem Karsten Hønge og naturligvis HK’s egen formand Kim Simonsen. Som et brag af en afslutning på dagen kommer DR’s Mads Steffensen og udfordrer et panel af ovenstående til at tale om dilemmaer på jobbet.

Der er ingen tilmelding til Fremtidsfestivalen, og vi håber, at du vil tage både mand, børn og alle kollegerne med til arrangementet, hvor vi selvfølgelig også står for mad og drikke.

Ny tilgang til jobsøgning
Det bliver en fantastisk lørdag i september, men vi har naturligvis også et væld af andre arrangementer i det kommende år.

Noget af det, vi er særligt glade for at tilbyde, er det nye jobsøgningskursus ”Hit med jobbet” med Steen Kræmer, som har skrevet en populær bog om emnet. Her bliver du præsenteret for en ny, offensiv tilgang til jobsøgning, og Steen Kræmer følger dig hele vejen til en færdig ansøgning.

Du kan også lære at ”Bruge de sociale medier før de bruger dig”. På kurset får du viden om de forskellige sociale platforme og finder ud af hvilke, der er bedst at bruge til hvad. Et andet nyt kursus, vi tilbyder dette forår, er ”Styr på stress”, hvor du kan blive bedre til at håndtere og forebygge stress på din arbejdsplads.

Når det den 28. april er Den Internationale Arbejdsmiljødag, har vi vanen tro skaffet en foredragsholder fra allerøverste skuffe. Her vil humørsprederen Karen Marie Lillelund tale om ”Humor som værktøj til arbejdsglæde”. Det bliver både rigtigt sjovt, eftertænksomt og inspirerende.

Og som altid kan du som HK-medlem glæde dig over, at du ikke skal have pungen op af lommen. Alt er gratis og en del af den menneskelige og faglige opgradering, vi tilbyder dig gennem dit medlemskab.

Se alle HK Sydjyllands arrangementer her.