Ulla2

 

 

Kære alle

Vi er nu gået ind i et frisk år 2020, hvor vi sammen skal fortsætte med at arbejde for gode arbejdsforhold, et godt arbejdsmiljø, FN 17 verdensmål og meget mere. Foran os ligger ca. 365 nye friske dage. Samme vil vi gøre en forskel og sammen vil vi gøre 2020 til et endnu bedre år end 2019.

Vi lagde hurtigt ud og startede med et aftensmøde den 13. januar, hvor vi inviterede alle medlemmer til at deltage i et møde om HK Stat’s målprogram og give deres mening tilkende. Det endelige målprogram skal diskuteres på kongressen, men vi vil allerede nu gerne høre jeres meninger og ideer til, hvad HK Stat skal lægge vægt på de næste fire år. Fik du ikke mulighedheden for at deltage den 13. januar 2020, er der alligevel rig lejlighed til at give din mening til kende. Det kan du bl.a. gøre på HK Stats facebook side, hvor der i løbet af de næste par uger, vil komme fokus på enkelte områder. Gå endelig ind på siden og giv en kommentar, så kommer det hele med i det samlede målprogram.

Senere i marts kommer en generalforsamling, en kongres i juni og hen på slutningen af året, går vi i gang med at indsamle krav til overenskomstforhandlingerne i 2021.

Så der venter os et travlt år med mange spændende udfordringer og jeg ser frem til at møde mange af jer.

Jeg vil slutte af med, at ønske jer alle et rigtig godt nytår.

Venlig hilsen

Ulla Moth-Lund Christensen

Formand