HK Kommunal indgået en aftale med COK om, at kurserne ”Fremtidens HK’er” og ”Grib digitaliseringen” kan omsættes til 10 ECTS-point. Det kræver blot, at du supplerer op med akademimodulet ”Fremtidens digitale administration – digitalisering på din arbejdsplads”.

Når du har gennemført et af de førstnævnte kurser, kan du tage det supplerende modul på i alt fem kursusgange + eksamen i stedet for – som normalt – ti kursusgange. Her i foråret er der tre kurser i henholdsvis Aalborg, Århus og Herlev. I efteråret 2020 er der planlagt fem kurser i Odense, Næstved, Herlev, Aalborg og Århus.

Læs mere og tilmeld dig hos COK. (Linket er udløbet pr 9/4 2021)

Stadig få ledige pladser på ”Grib digitaliseringen”

Som nævnt i TR-nyhedsbrevet i november, er der her i 2020 oprettet ekstra hold til forløbet ”Grib digitaliseringen” for TR og AMR. Til et af disse hold er der venteliste, mens der er få ledige pladser på de resterende. 
Læs mere og få link til tilmeldinger her.