HK Kommunal indgået en aftale med COK om, at kurserne ”Fremtidens HK’er” og ”Grib digitaliseringen” kan omsættes til 10 ECTS-point. Det kræver blot, at du supplerer op med akademimodulet ”Fremtidens digitale administration – digitalisering på din arbejdsplads”.

Når du har gennemført et af de førstnævnte kurser, kan du tage det supplerende modul på i alt fem kursusgange + eksamen i stedet for – som normalt – ti kursusgange. Her i foråret er der tre kurser i henholdsvis Aalborg, Århus og Herlev. I efteråret 2020 er der planlagt fem kurser i Odense, Næstved, Herlev, Aalborg og Århus.

Læs mere og tilmeld dig hos COK. (Linket er udløbet pr 9/4 2021)

Stadig få ledige pladser på ”Grib digitaliseringen”

Som nævnt i TR-nyhedsbrevet i november, er der her i 2020 oprettet ekstra hold til forløbet ”Grib digitaliseringen” for TR og AMR. Til et af disse hold er der venteliste, mens der er få ledige pladser på de resterende.