Nu på fredag – 24. januar – er HK Kommunal vært for en times webinar, der i særdeles henvender sig til IT- og digitaliseringsmedarbejdere, men også til andre medarbejdere, der er i berøring med digitaliseringsprojekter. Webinaret er blevet omtalt på forskellige kanaler, og du må meget gerne hjælpe med at udbrede budskabet endnu mere ved fx at omdele eller videresende den flyer, der kan hentes via nedenstående link.

Underviser er Henrik Brix, IT-chef i Favrskov Kommune, og emnet er ”Digitalisering i det offentlige: Den fælleskommunale infrastruktur og borgernes tillid”.

Læs mere i den omtalte flyer, der også kan sættes op på opslagstavler, hvor kolleger i målgruppen kommer til at se den. Men det skal gå lidt stærkt, for webinaret er som nævnt allerede på fredag den 24. januar.

Find flyer'en her (pdf).