Arbejdstilsynet står bag hjemmesiden Arbejdsmiljø i Danmark. Her finder du en masse nyttig viden og officielle retningslinjer inden for arbejdsmiljø. Desuden finder man en oversigt over godkendte kursusudbydere. Man kan tilmelde sig deres nyhedsbrev: www.at.dk.   

 

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø har en hjemmeside, hvor man blandt andet også kan tilmelde sig et nyhedsbrev: www.arbejdsmiljoforskning.dk/da.

 

På DL-F’s hjemmeside finder du en lang række pjecer og vejledning inden for arbejdsmiljø – helt gratis. Du finder dem alle her: DL-F pjecer.

 

HK har på deres hjemmeside masser af arbejdsmiljøemner. Du finder god baggrundsviden her: HK temaside om arbejdsmiljø. Som arbejdsmiljørepræsentant finder du desuden masser af kursustilbud målrettet dig ved at gå ind på Mit HK.