Skal man generalisere lidt, så er det typisk mennesker med en dyb faglighed og store kompetencer, men også ofte med sociale vanskeligheder og en tendens til måske at gå lidt for meget op i detaljer og systemer.

Søren Obed Madsen og firmaet Systemizer arbejder med at profilere den type mennesker, først og fremmest for at kunne hjælpe både dem og deres omgivelser med at udnytte deres kompetencer optimalt, både professionelt og i privatlivet.

Det handler dog også om at hjælpe både systemizers og deres omgivelser med at tackle de typiske udfordringer som opstår i mødet mellem dem og mere almindelige persontyper - igen både hjemme og på jobbet.

 

Links

Firmaet Systemizer hvor man læse mere om profilen, og også kan teste sig selv

 

Tips

Adam: BBCs nye Dracula-filmatisering - kan ses på Netflix

Jeppe: The Witcher på Netflix

Anders: Ian McEwans roman “Machines Like Me” - et trekantsdrama med to mennesker og en android robot i et alternativt 1980’er-England

Søren: Forsøg at lave et energibudget som supplement til din kalender, hvor du planlægger efter hvad der giver og tager din energi (i stedet for “bare” at budgettere med din tid). Se fx Michelle Swans råd

 

 

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hver 14. dag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk