Over 97 procent er tilfredse med HK Østjylland

- Jeg bliver rigtig glad for at se sådan et flot tal. Det er dejligt, at medlemmerne oplever, at vi lever op til vores værdier og yder en rigtig god service, siger kontorchef Berit Dehli.

Derfor trykkede jeg ”meget tilfreds”

Et af de mange medlemmer, der har trykket meget tilfreds er Tine Ahlstrøm, der kom til møde med Lisbeth Birk efter at være blevet ledig. Tine har en akademiuddannelse inden for international transport og logistik og søger job som mellemleder, koordinator eller projektleder.

- Det første, jeg tænkte var, at det var vel nok dejligt let at kunne parkere lige uden for døren. Og så kom jeg ind og blev mødt af smil og hjælpsomhed fra receptionisterne, der tog imod mig. På selve mødet har jeg fået al den information, jeg har brug for, og der var også noget, jeg ikke vidste, så det var rigtig fint. Det har været dejligt at være til møde med Lisbeth, fordi hun er smilende og imødekommende og ser mig som den, jeg er og har forståelse for, hvor jeg er i mit liv, siger Tine Ahlstrøm.