Det betyder, at du som nyuddannet skal huske at melde dig som færdiguddannet på Mit HK og naturligvis fortsætte dit medlemskab af DL-F/HK – for der er mindst 10 gode grunde til at være medlem af DL-F/HK.

 

  1. Du får et fagligt og personligt netværk. DL-F har brancheklubber overalt i landet, hvor du kan møde kolleger og andre studerende og praktikanter.
  2. Vi har masser af spændende kurser og foredrag om aktuelle emner: Uddannelse, arbejdsmiljø, teknologi, løn- og ansættelsesforhold, personlig udvikling og meget mere.
  3. Du får medlemsbladet LABORANTEN, der belyser laborantfaget fra alle vinkler og er åben for debat. Bladet indeholder også̊ nyt fra brancheklubberne.
  4. Du får indflydelse på laborantfaget, uddannelsen, efteruddannelsen og arbejdsmiljøet via DL-F.
  5. Bliver du udsat for en arbejdsskade, er der professionel hjælp at hente.
  6. Hvis du søger nyt job, er der mulighed for at bruge HK’s store job-database på www.hk.dk og vores ‘Den blå bog’.
  7. Et fintmasket net af tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter, som varetager dine interesser og arbejder for et sundt og sikkert arbejdsmiljø i virksomheden.
  8. Du får indflydelse på de aftaler, DL-F/HK indgår med arbejdsgiverne. Som faglig organisation for alle laboranter i Danmark har vi overenskomster med en lang række private og offentlige virksomheder. Aftaler, der sikrer klarhed og ro omkring løn, arbejdstid m.v. – til gavn for alle parter.
  9. Fra første dag har du ret til faglig assistance.
  10. Du kan få hjælp med ansøgning og CV skrivning.