De midt- og vestjyske HK-medlemmer omsatte i 2019 for mere end 7 millioner kroner – helt præcis 7.367.694,38 kroner – gennem Forbrugsforeningen.

 

De i alt 521 aktive medlemmer, der handlede med et Forbrugsforeningskort – 128 i Stat, 43 i Handel, 151 i Privat og 199 i HK Kommunal MidtVest – optjente ikke mindre end 346.318,02 kroner i bonus.

 

Det svarer til en bonus på 665 kroner pr. medlem i snit.

 

 Kvinde med kort til Forbrugsforeningen

 

Kort til Forbrugsforeningen

 

Det koster 132 kroner om året at være medlem af Forbrugsforeningen, der er Danmarks største indkøbsforening med 300.000 kortholdere fordelt på over 225.000 medlemsfamilier.

 

Med et Forbrugsforeningskort har du mange muligheder for at gøre en god handel. Foruden tusindvis af fysiske butikker landet over, findes der et stort antal internet butikker, så du hjemmefra kan gøre dine indkøb og spare penge samtidig.

 

Her er der penge at spare: Advokater og boliger, bil og transport, bøger og papir, børn og unge, dagligvarer, elektronik og hårde hvidevarer, ferie i ind- og udland, fest og oplevelser, hus og have, personlig pleje og udvikling, sport og fritid og tøj og sko.

 

Se mere om Forbrugsforeningen og meld dig ind her 

Artiklen er opdateret 03. februar 2020

Du får rabat med HK

Vi er mange. Faktisk ca. 218.000 medlemmer – og derfor kan vi lave stærke rabataftaler, som du har fri adgang til som en del af dit medlemskab. Du kan bl.a. spare mange penge på Alka-forsikringer. Som HK’er kan du desuden blive medlem af Forbrugsforeningen, hvor du får rabat på alt fra benzin og briller til tøj og isenkram.