Elefanter og en Okapi er blandt de dyr, du kan møde på Nivaagaard. Foto: Nivaagaards Malerisamling

Nivaagaards Malerisamling i Nivå slog i weekenden dørene op for særudstillingen ”Hans Scherfig. Myter og drømme”. Og nu udlodder vi 5x2 billetter til udstillingen.

Da børn under 18 år kommer gratis ind, kan man således komme af sted hele familien.

Grunden til, at vi kan udlodde en stak fribilletter, er, at en del af billederne er udlånt af HK it, medie & industri Hovedstaden. Afdelingen er således indehaver af den komplette serie af Hans Scherfigs junglebilleder og har lånt 15 af de i alt 28 litografiske tryk ud til museet.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at sende os en mail lige her og nævne et af de dyr, der optræder i Scherfigs berømte junglebilleder. Fristen for at deltage i konkurrencen er den 20. februar.

Udstillingen varer til den 7. juni 2020. Du kan læse mere om den og Nivaagaards Malerisamling ved at klikke her