Kære alle

Generalforsamlingen, hvor vi skal beslutte et målprogram, have godkendt en beretning, vælge en formand og en del bestyrelsesmedlemmer, samt vælge delegerede til HK Stats kongres er på trapperne.

Jeg vil så gerne, at så mange som muligt gør deres indflydelse gældende og til brug for dette håber jeg, at du vil deltage i generalforsamlingen og også meget gerne stille op som delegeret til HK Stats Kongres.

Du kan se invitation til generalforsamlingen den 4. marts 2020 kl. 16.30, den skriftlige beretning samt målprogrammet på følgende link: Invitation og har du lyst til at deltage, så kan du tilmelde dig på mit.hk eller ved at sende os en mail.

For at blive valgt som kongresdelegeret (kongressen afholdes den 16. – 17. juni 2020) skal man opstilles og vælges på afdelingens generalforsamling den 4. marts 2020. Hvis du ønsker at stille op, kan du komme på den fortrykte stemmeseddel, blot vi har dit tilsagn inden 16. februar 2020. Hvis du tænker, at du gerne vil vide lidt mere om hvad det indebære at stille op til kongressen, er du meget velkommen til at ringe til mig på telefon 2449 7041. Jeg glæder mig til at se rigtig mange af jer den 4. marts 2020.Venlig hilsen

Ulla Moth-Lund Christensen
Formand