It og digitale løsninger er i dag en integreret del af alt fra produktion, service, administration og offentlig forvaltning til fritid og sociale relationer. 

HK Kommunal har en temadag i København d. 16. april, som giver dig en indføring i emner som teknologistakken, arkitektur, hvordan man styrer og organiserer IT, ligesom du vil høre om en række af de nye teknologier som cloud, kunstig intelligens, automatisering og robotter.

En af de kompetencer, som bliver behandlet er kompetencen til at kunne tale samme IT-sprog som de ”rigtige IT-folk”.

Hvad er en scrum-master??

Oplægsholder på temadagen, Christian Feldbech Nissen fra cfnconsult.dk forklarer, hvorfor kompetencen er vigtig.

Som udgangspunkt er den vigtig. Fordi man som medarbejder i stigende omfang bliver involveret i digitaliseringsprojekter, hvor man skal arbejde sammen med it-specialister fra it-afdelingen eller med eksterne leverandører. 

- Og det er ikke altid lige let at forstå, hvordan de organiserer projekterne og griber arbejdet an. De taler om agil udvikling og om at udarbejde user stories. Og om hvad applikationen skal kunne og begrænsninger i infrastrukturen. Men hvad mener de, og hvordan kan man bedst indgå i digitaliseringsprojekter? Og hvad kan man egentlig forvente af de forskellige typer af it-medarbejdere, man møder i projekterne? Hvad laver f.eks. en forretningsanalytiker eller en scrum master? 

Alt det og meget mere gør temadagen dig klogere på.

Tilmelding og program på www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292225216