Hvor mange akademikere er der i kommunerne i forhold til antallet af HK’ere?

Hvordan har HK’ernes uddannelsesniveau udviklet sig?

Hvor stort er faldet i antallet af lægesekretærer?

Hvor mange vælger løn frem for pension?

Hvor mange arbejder på deltid, og hvor mange af dem vil gerne på fuld tid?

Hvordan udvikler elevtallet sig?

Hvornår går HK’erne på pension?

Det psykiske arbejdsmiljø – hvad er status?

Svarene på disse og mange andre spørgsmål indgik i debatten mellem de 400 delegerede på HK Kommunals kongres sidst i januar. Temadiskussionen er omtalt i det nye nummer af Kommunalbladet, men fire dokumenter, der er proppet med fakta om HK’ernes valg, var en del af grundlaget for drøftelserne. Du finder link til dem herunder.

Vil du være godt klædt på forud for fx klubmøde, afdelingsgeneralforsamling, eller når kravene til den kommende overenskomst skal drøftes, kan det være en god idé at kaste et blik i et eller flere af dokumenterne, så fakta er på plads.