I denne uge er vi rundt hos tandklinikkerne i det østjyske, og måske har vi hilst på jer og fortalt om konkurrencen. Det er nemlig enormt vigtigt for os at værne om den høje faglighed inden for tandklinikassistentfaget, og derfor kan man igen i år vinde de to priser inden for dit område.

HK Østjylland kårer nu Årets Elev blandt tandklinikassistentelever og Årets Elevplads blandt tandklinikker. Er det hos jer, vi finder vinderne?

Bliv Årets Elev

Der er lige så stor forskel på elever, som der er på mennesker generelt, men nogle gange møder man en elev, der er noget ganske særligt. Måske er han/hun enormt hurtig til at tilegne sig viden? Eller enormt serviceminded? Eller noget helt tredje? Lyder det som en elev på din arbejdsplads, så er det nu, du skal nominere vedkommende til Årets Elev.

Bliv Årets Elevplads

Den høje faglighed kommer ikke af sig selv, og den kan ikke kun læres ved at læse tykke bøger. Den lærer man, når man som elev er omgivet af dygtige kollegaer, der gerne vil lære fra sig og være med til at sikre jeres fag og faglige stolthed. Og det er nu, at du kan nominere din arbejdsplads, hvis du mener, at I burde være Årets Elevplads.

Så let er det at nominere

Du kan nominere i begge kategorier helt frem til den 13. marts kl. 23.59. Alt du skal gøre er at sende en mail til oestjylland@hk.dk med dine kontaktoplysninger, begrundelsen for nomineringen, adresse på elevpladsen, og hvis du indstiller en elev, også elevens navn.

Kravene i begge konkurrencer er, at du er tandklinikassistentelev/er en elevplads inden for tandklinikassistentfaget, og at du er elev/har en elev i den periode, hvor konkurrencen løber.

Vi glæder os til at læse jeres nomineringer.