Sagar Constantin vil inspirere dig til en bedre Work-Life Balance. PR-foto.

Der er lagt op til en inspirerende formiddag med mange aspekter, når HK Privat Sydjylland lørdag den 7. marts inviterer til årets generalforsamling.

Formand Henny Fiskbæk bruger i disse dage meget tid i et forhandlingslokale, hvor hun som led i OK20 forsøger at lande overenskomsten for ansatte i transportbranchen. Hendes dybe arrangement i årets forhandlinger vil komme generalforsamlingens deltagere til gode.

- Jeg glæder mig til at give en grundig og dugfrisk update fra forhandlingerne. Og så svarer jeg selvfølgelig gerne på alle slags spørgsmål, siger Henny Fiskbæk.

Den lokale sektorformand er tilmeld på valg på generalforsamlingen, hvor der også skal findes kandidater til en række andre poster. Der er ledige poster i HK Privat Sydjyllands bestyrelse. Og så skal der vælges lokale repræsentanter til HK Privats 5 nye overenskomstbaserede grupper.

Find balancen på fremtidens arbejdsmarked
I overenskomsterne er vi med til at tilrettelægge fremtidens arbejdsmarked, og samme tema vil formiddagens oplægsholder kredse omkring.

Sagar Constantin er professionel foredragsholder og underviser, og bl.a. kendt fra programmer på DR og TV2. Hun vil inspirere de fremmødte til en bedre Work-Life Balance og tale om, hvordan vi som mennesker kan takle fremtidens udfordringer, så vi finder ro og overskud til at håndtere den teknologiske udvikling.

Vi byder på en god brunch til alle fremmødte. Både formanden og næstformanden for HK Privat kommer, og vi håber også, at du gør.

 

Læs dagsordenen og tilmeld dig generalforsamlingen lige her.

 

Læs bestyrelsens skriftlige beretning her.

 

Din stemme bliver hørt

Vi er med til at påvirke den politiske dagsorden – og husk det er din sag, vi taler. Vi har tæt kontakt med politikere både lokalt og på landsplan. Hvad end det handler om uddannelsesmuligheder eller pensionsalder, om børnepasning eller offentlig transport, så sikrer vi, at politikerne får viden om, hvordan vores medlemmer bliver påvirket af konkrete politiske forslag. Vi arbejder hver dag for at give dig de bedste muligheder i dit arbejdsliv.