Skarp hjerneHolder du dig skarp?

Skarp, hele HK kan hjælpe dig med at flytte dig på arbejdsmarkedet, før du måske bliver ledig.

Holder du dine kompetencer skarpe hele (arbejds)livet?

HK Hovedstadens uddannelsesspecialister i Job og Vejledning og de to karriere- og uddannelsesvejledere i VKC kan tilbyde individuel vejledning af beskæftigede medlemmer Vejledningerne kan bookes via kursuskalenderen, og kommer til at ligge i tidsrummet kl. 15-18, så man kan nå det på vej hjem fra arbejde. Det bliver tilbudt både i København og i Hillerød og løber ca. frem til sommer.

Som medarbejder er du din arbejdsplads’ største aktiv. Det skal du blive ved med at være - ikke mindst for din egen skyld. Det kræver, at du holder dine kompetencer ved lige – hele arbejdslivet.

I løbet af dit arbejdsliv kommer du sikkert både gennem faser med fuld fart på karrieren, og faser, hvor din karriere bliver sat lidt på standby på grand af andre prioriteringer. Måske når du også et punkt, hvor et karriereskift er den rigtige løsning for dig. I alle situationer er det vittigt, at du gør dig klart, hvad dit næste skridt i dit arbejdsliv er, så der er ikke er mangl på kompetencer, der spænder ben for dine ønsker.
Måske står det dig lysende klart, hvor du gerne vil hen. Måske mangler du inspiration til dit næste skridt. Eller måske kan du simpelthen ikke finde tiden i en travl hverdag til også at dygtiggøre dig. Uanset hvad, står vi klar til at guide dig videre – med afsæt i dine ambitioner og muligheder.

Book en tid til en individuel samtale hos en af vores uddannelsesvejledere. Det er nemt, og du kan få vejledning en eftermiddag på vej hjem fra arbejde. Du kan finde tider i kursuskalenderen på HK.DK.

Vil du vide mere? Så ring eller mail til Virksomheds- og Kompetencecenteret på tel.: 3330 2940 eller mail til vkc@hk.dk