Dialogkonferencen 'Robotter, digitalisering, velfærdsteknologi', som blev afholdt 3 gange i september sidste år, var så stor en succes, at arrangørerne valgte at gentage den 30. april i år. Men coronasituationen gjorde, at konferencen måtte udsættes.

Det nye tidspunkt er 11. september 2020 klokken 12:30 til 15:30 på Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S. Der er 75 pladser, og det er først til mølle.

Var du allerede tilmeldt i april, har du fået en mail med en ny invitation.

Arrangørerne bag er BFA Velfærd og Offentlig administration, BFA Industri og Arbejdsmiljørådet.

Som deltager kan du være med til at diskutere og forholde dig til såvel dilemmaer, der opstår i forbindelse med nye teknologier på arbejdspladsen, som hvordan man kan udnytte potentialer til at nedbringe belastninger og skabe et udviklende arbejde.

På programmet er også, hvordan man kan samarbejde om at implementere nye teknologier, så robotten bliver en aflastning, og teknologien bliver en håndsrækning til at lykkes bedre med opgaven. 

Målgruppen for konferencen er ledere og medarbejderrepræsentanter i arbejdsmiljø-, samarbejds- og MED-udvalg, men andre interesserede er også velkomne.

Arrangørerne opfordrer til, at ledere og medarbejdere deltager sammen, så man kan fortsætte drøftelserne på arbejdspladsen.

Det er gratis at deltage, men hvis du udebliver uden afbud, koster det 500 kroner.

Se invitation til konferencen og tilmeld dig Lille pdf symbol

Artiklen er opdateret 11. august 2020