Efter de danske myndigheder i weekenden opfordrede til at aflyse alle arrangementer over 1000 mennesker på grund af Coronavirus, er beslutningen i HK MidtVest denne:

”Indtil videre vil sektorgeneralforsamlingerne blive gennemført under hensyntagen til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi henstiller derfor til, at man lader være med at give håndtryk eller kram. Vi holder os naturligvis opdateret på, hvad der løbende bliver meldt ud, så der kan med meget kort varsel ændres på beslutningen”, lyder det fra afdelingsformand Marianne Køpke.

Generalforsamlingerne afholdes således:

Din stemme bliver hørt

Vi er med til at påvirke den politiske dagsorden – og husk det er din sag, vi taler. Vi har tæt kontakt med politikere både lokalt og på landsplan. Hvad end det handler om uddannelsesmuligheder eller pensionsalder, om børnepasning eller offentlig transport, så sikrer vi, at politikerne får viden om, hvordan vores medlemmer bliver påvirket af konkrete politiske forslag. Vi arbejder hver dag for at give dig de bedste muligheder i dit arbejdsliv.