Deltag i konkurrencen om Årets Elev og Årets Elevplads for tandklinikassistentelever og tandklinikker

Nomineringerne tikker ind, og du kan lige nå det, hvis du er hurtig. Den 13. marts kl. 23.59 lukker muligheden for at nominere den, du mener fortjener titlen som Årets Elev eller som Årets Elevplads blandt tandklinikassistentelever og tandklinikker på det private område.

Anerkendelse er vigtig

- Det betyder rigtig meget at få den anerkendelse, som en nominering er. Uanset om man er elev eller arbejdsgiver. Derfor håber jeg, at alle, der kender en elev eller arbejdsplads, der fortjener titlen, tager sig tid til at nominere, siger Nynne Dahlgreen, sagsbehandler i HK Østjylland med ansvar for praktiske elever i private virksomheder.

Skynd dig at nominere

Du kan nominere helt frem til den 13. marts kl. 23.59. Send en mail til oestjylland@hk.dk med dine kontaktoplysninger, begrundelsen for nomineringen, adresse på elevpladsen, og hvis du indstiller en elev, også elevens navn. Kravet er, at du er tandklinikassistentelev/elevplads inden for tandklinikassistentfaget, og at du er elev/har en elev inden for perioden 1/2-31/3.