Pga. alder genopstillede formand gennem 10 år Kurt Jørgensen ikke, og medlemmerne valgte enstemmigt Lasse Thorn som formand.

Lasse kommer fra en stilling som fællestillidsrepræsentant i Arbejdernes Landsbank. Han har været medlem af HK Privat Sjællands bestyrelse siden 2015 og blev valgt som næstformand på generalforsamlingen i 2019.

Portræt af Lasse Thorn, formand i HK Privat Sjælland

 


Lasse fortæller om sine mærkesager som formand for HK Privat Sjælland:

- Først og fremmest vil jeg gerne fortsætte den organiserende metode, som vi allerede bruger i HK, og som vi kan se, har en positiv effekt på medlemstallet. Derudover ligger ligestilling og arbejdsmiljø mig meget på sinde, ligesom arbejdet med at sikre goder til de medlemmer, der ikke er omfattet af en overenskomst – fx ved at give dem adgang til HK Privats kompetencefond og derved styrke deres muligheder for uddannelse, siger Lasse.

Med valget af Lasse som formand skulle generalforsamlingen vælge en ny næstformand. Valget faldt på Annette Riber Madsen, som er fællestillidsrepræsentant på Nunc i Roskilde.