- Kongressen er en af sektorens vigtigste forsamlinger, hvor der både bliver gjort status på de forgangne fire år og lagt et målprogram for de kommende fire. Så det er virkelig en forsamling, hvor man som delegeret kan få indflydelse på vegne af medlemmerne af HK Stat Midt, fortæller sektorformand Brita Andersen:

    - Der skal samtidig vælges en ny næstformand, da Peter Raben ikke kan genopstille. Der er to spændenden kandidater til næstformandsposten, som du i øvrigt kan møde til et kandidat-arrangement i HK Midt den 22. april.

 

Er du den 15. kongres-delegerede?

Valget af den 16. kongres-delegerede finder sted på et medlemsmøde i HK Midt den 31. marts:

   - Her vil vi i forlængelse af arrangementet ”Mentalt overskud i hverdagen” bruge 10 minutter på det supplerende valg. Så det bliver uden en lang dagsorden, med fokus på at vælge en delegeret og nogle suppleanter. Nu mangler vi bare nogle kandidater, der vil være med til at gøre en forskel, siger Brita Andersen, der gerne hører fra mulige kandidater på brita.andersen@hk.dk

 

Det supplerende valg finder sted den 31. marts kl. ca. 19.00. på Fabrikken, Lumbyvej 17F, 5000 Odense C.