Aflysning af generalforsamlinger i HK Østjylland

Medlemsdemokratiet sat ud af spil

- Vi bliver desværre nødt til at aflyse de fire kommende generalforsamlinger i HK Østjylland og udskyde dem på ubestemt tid. Vi har fået meldinger fra flere virksomheder, som fraråder deres ansatte at mødes i fritiden og at deltage i større samlinger i fritiden. Det samme gør myndighederne. Derfor kan man sige, at vores medlemsdemokrati i realiteten er sat ud af spil. Så vi udskyder generalforsamlinger, til det er forsvarligt at afholde dem, siger fællesformand for HK Østjylland, Jesper Thorup.

 

Valgte fortsætter indtil generalforsamlingerne 

I forhold til valg til bestyrelser, tillidsvalg med mere, så fastholdes bestående poster frem til, at generalforsamlingerne kan afholdes forsvarligt. Dette sker med baggrund i en beslutning i HK’s hovedbestyrelse.

- Når vi har et nærmere overblik over de sundhedsmæssige udfordringer, indkalder vi til nye generalforsamlinger i HK Østjylland, slutter Jesper Thorup.

 

Følg de nyeste opdateringer på denne side: https://www.hk.dk/aktuelt/nyheder/2020/03/12/hk-oestjylland-aflyser-alle-medlemsarrangementer