For at bidrage til begrænsning af Corona-smitte har HK besluttet, at samtlige medlemsmøder, kurser og konferencer indstilles, foreløbig marts måned ud. Så har du meldt dig til en aktivitet, som fx din lokale HK-afdeling, en landsforening eller en HK-sektor, fx HK Privat, har udbudt i indeværende måned, bliver den desværre aflyst.

Du får besked, hvis dit arrangement forud har krævet, at du tilmeldte dig. Er der tale om møder uden tilmelding, hvor du bare skulle have været dukket op, ved vi naturligvis ikke, at du havde tænkt dig at komme, og du får derfor ingen besked.

Aflysningerne gælder både arrangementer med under og over 100 deltagere.

Beslutningen blev truffet torsdag 12. marts, hvor et par af de lokale HK-afdelinger havde nået at lægge information om aflysningerne på deres hjemmeside, da artiklen her blev lagt på nettet. Dem kan du læse her:

HK Midt

HK Sydjylland

 

HK Østjylland