Alle kurser og arrangementer er aflyst de næste 2 uger i HK Østjylland

HK Østjylland er lukket for personlige henvendelser – vi opfordrer medlemmerne til at ringe

HK Østjylland er lukket for personlig henvendelse til og med den 27. marts. Alle medarbejdere arbejder hjemme eller afspadserer. Du er fortsat meget velkommen til at ringe til HK for at få råd og vejledning. Da vi ved, at situationen udvikler sig time for time, har vi besluttet, at medlemmer også kan ringe i den kommende weekend den 21.-22. marts, begge dage fra kl. 10-14 på telefon 7011 4545

 

Direkte numre i den normale telefontid:

  • a-kasse-spørgsmål på 7010 6789
  • faglige henvendelser til HK Privat og HK Handel på 3364 3260
  • faglige henvendelser til HK Kommunal og HK Stat på 3364 3290
  • alle andre henvendelser på 7011 4545

 

 

Medlemskurser og -arrangementer aflyses

Som følge af de seneste udmeldinger fra myndighederne vedrørende Corona-virussen samt ønsket om ikke at udsætte medarbejdere og medlemmer for unødig smitterisiko, aflyser vi nu alle medlemsarrangementer, indtil det igen er forsvarligt at samle større forsamlinger.

Vi har tidligere skrevet, at de fire kommende generalforsamlinger aflyses, men det samme gælder nu vores andre medlemskurser og -arrangementer de næste fjorten dage – til og med den 27. marts. Perioden kan forlænges, såfremt det bliver nødvendigt.  Er du tilmeldt arrangementer hos os, vil du få direkte besked med mere information.

- Vi synes helt sikkert, at enhver form for dygtiggørelse er enormt vigtig, men vi er lige nu i en situation, hvor den enkelte medarbejder og det enkelte medlems sikkerhed er vigtigere, siger fællesformand i HK Østjylland, Jesper Thorup.

Vi beder dig holde øje her på hjemmesiden og følge vores Facebook-side, som vi løbende opdaterer.

Senest opdateret den 18. marts kl. 18.00

 

Spørgsmål og svar om coronavirus til ledige

Spørgsmål og svar om coronavirus

Få svar på hyppigt stillede spørgsmål om coronavirus her.  https://www.hk.dk/aktuelt/nyheder/2020/03/12/spoergsmaal-og-svar-om-coronavirus
Artiklen er opdateret 18. marts 2020