MANGE GODE AMU-KURSER

AMU-kurser er et godt sted at starte, når man skal i gang med efteruddannelse. Kurserne er korte, og der er mange forskellige tilbud. Du finder et samlet overblik over AMU-kursusudbydere og AMU-kurser HER.  Vi anbefaler dig at gå på opdagelse og se hvilke kurser, der passer til dit behov for opkvalificering. 

Mange af HK's medlemmer har haft glæde af kurserne:

  • Projektorienteret arbejde
  • Kommunikation og feedback i administrativt arbejde
  • Lean i administrative funktioner

Se hvilke af AMU-kurserne, der tilbydes som fjernundervisning her.

Hk's anbefalinger til online akademifag

Akademifag er for dig, der gerne vil kaste dig ud i et lidt længere e-læringsforløb. Vi anbefaler især 3 akademifag. 

  1. Kommunikation i praksis - på faget Kommunikation i praksis lærer du, hvordan du via budskabs- og målgruppeanalyse finder frem til det rette kommunikationsmedie, og du får indblik i de dynamiske kommunikative processer, og hvordan du planlægger og gennemfører virksomhedens kommunikation.

  2. Projektledelse - på faget Projektledelse får du både teori og praksis på plads. Du bliver bekendt med teorier og metoder inden for projektledelse og -styring, og får praktiske værktøjer til at kunne sammensætte projektteams og til at finde de bedste løsninger for gruppen og projektet.

  3. Ledelse i praksis - på faget Ledelse i praksis får du viden om de vigtigste ledelsesteorier og -metoder samt kendskab til dine egne ledelsesmæssige styrker og svagheder.

Der findes rigtig mange andre gode akademidag end dem, vi har anbefalet - vi opfordrer dig til at gå på opdagelse og finde det fag, der passer til dig. Se hvilke fag, der udbydes som fjernundervisning her.

 

få det finansieret 

Er du ansat med overenskomst, har du sandsynligvis mulighed for at få finansieret din efteruddannelse gennem en kompetencefond.

Da der er forskellige regler og rettigheder fra overenskomst til overenskomst og fra kompetencefond til kompetencefond, skal du undersøge, hvilke muligheder og rettigheder du har. Du kan ringe til Karrieretelefonen på 3330 4460 og få hjælp eller tage kontakt til din lokale afdeling - find din lokale afdeling her. Du kan også blive klogere her, alt efter den sektor, du er ansat indenfor:

OBS! Efteruddannelse kræver en aftale med din arbejdsgiver. Husk at lave en aftale med din arbejdsgiver, inden du går i gang. 

 

gratis aof online kurser

AOF tilbyder lige nu gratis online kurser til medarbejdere der er sendt hjem med inden eller få opgaver indenfor forberedende voksenundervisning (FUV) og Ordblindeundervisning (OBV). Kurserne der tilbydes er indenfor følgende fag: FVU Læsning, FVU Digitalt, FVU Engelsk, FVU Matematik og Ordblindeundervisning. Det er muligt at søge om løn refusion i form af Voksenuddannelsesstøtte (SVU).

 

 

HK's gratis onlinekurser

HK har mange gode gratis onlinekurser, der kan udvide din værktøjskasse. Gå på opdagelse i de mange muligheder her
Du kan blandt andet bliver klogere på GDPR, markedsføring via sociale medier, Google doc, SAP, Excel, virksomhedsøkonomi, og meget meget mere. 

Vi anbefaler:

  • Microsoft Teams (kommunikations- og arbejdsværktøj)
  • Microsoft Sway (værktøj til visuelle præsentationer)
  • Microsoft Forms (værktøj til spørgeskemaundersøgelser, meningsmålinger, evaluering)
  • Mircosoft Trello (projektleder værktøj)

 

Dygtiggør dig hjemmefra - rigtig god fornøjelse!