Uddeler Jonas Jakobsen har hængt plakaten fra HK Handel "Sådan er du en god kunde under coronakrisen" på plexiglaspladen, der er sat op for at beskytte de ansatte mod smitte ved kassen.

 

   - Vores kassepersonale er jo specielt udsat i denne tid, hvorfor Jeres opslag på Facebook (om at være en god kunde i coronakrisen, red.), henvendt til kunderne, var lige det vi manglede til vores kasselinje. Det er et klart budskab henvendt til vores kunder, om at passe på nogle mennesker, som gør en stor forskel og løber en stor risiko, ved at sidde ved kassen og betjene dem i denne tid, lyder det fra Jonas Jakobsen, uddeler i SuperBrugsen Ringe.

 

Plexiglas og information

I butikken er det ikke kun plakaten fra HK Handel, der skal hjælpe med at undgå smitte. Der er bl.a. også sat plexiglas-skærme op foran de ansatte bag kassen. Herpå står opfordring til at bruge Dankort som betaling, hvis muligt, og at vende stregkoden på medlemskortet mod kassemedarbejderen, så de ikke skal røre ved kortet. Plakaten fra HK Handel har også fået en plads på plexiglasset:

    - Vi har i SuperBrugsen Ringe stort fokus på, at komme igennem denne coronakrise med så få smittede som overhovedet muligt. Det gælder både vores kunder, men bestemt også vores medarbejdere. Derfor hænger informationer om påpasselighed rundt i butikken, afslutter Jonas Jakobsen.

Plakaten kan også læses på infoskærmen over kasserne, mens man står i kø i butikken. - Jeres opslag på Facebook, henvendt til kunderne, var lige det vi manglede til vores kasselinje, lyder det fra Jonas Jakobsen, uddeler i SuperBrugsen i Ringe.

 

Hent selv plakaten

Hvis du selv vil have plakaten op at hænge, så kan du hente den som pdf her: www.hk.dk/godkundecoronahkhandel (Linket er udløbet pr 9/2 2022)

Hvis du hellere vil have den som billede (fx til skærm) så hent den her: "Sådan er du en god kunde under coronakrisen"

 

Læs også plakatens budskab her:

(Klik på plakaten for at hente som pdf)