Forligsmanden blev i weekenden klar med en skitse til et mæglingsforslag, om at forny en lang række overenskomster på det private arbejdsmarked, udarbejdet i samarbejde med Dansk Arbejdsgiverforening og FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation. I disse dage er skitsen igennem en teknisk gennemgang sammen med DA og FH, og derefter regner forligsmanden med at fremsætte det endelige mæglingsforslag onsdag den 25. marts 2020. Og det betyder, at vi, når det endelige forslag er fremlagt, kan sætte gang i vores urafstemning, hvor du og vores andre medlemmer snart skal stemme om jeres overenskomst.

Du får selvfølgelig direkte besked i din mailbox lige så snart, at vi sætter gang i afstemningen, og når afstemningen er sat i gang, kan du selvfølgelig også altid stemme og holde dig orienteret her på hjemmesiden.

Vi har en ambition om at få en høj stemmeprocent. Dels fordi det er vigtigt, at så mange medlemmer som muligt deltager i afstemningen om deres arbejdsvilkår, dels fordi det sender et stærkt signal til vores modparter i arbejdsgiverforeningerne om, at vi er en fagforening med engagerede medlemmer.

tjek dine oplysninger

Det er vigtigt, når afstemningen går i gang, at vi har de rigtige oplysninger på dig, så log dig hurtigst muligt ind her på MitHK.dk , og tjek at du er registreret rigtigt med mobilnummer, adresse og arbejdsplads.
Hvis du foretrækker at gøre det per mail, så kan du også maile de korrekte oplysninger til mineoplysninger@hk.dk med oplysning om navn, fødselsdato, adresse, mobilnummer. Så retter vi dem til.