HK har mange spændende online kurser på "hylden" 

Er du studerende på en uddannelse inden for HK-området, og arbejder du hjemme, fordi dit uddannelsessted p.t. er lukket?

 

HK foreslår, at du bruger denne måske lidt stille periode på at tage nogle spændende kurser, som du får brug for i opgaveløsning, forud for eksamen med mere.

 

HK har en række super spændende online kurser på hylden, som du kan tage ganske gratis, når du er medlem. Så kig med her, hvis du arbejder frem mod en eksamen, hvis du vil være bedre til at lave præsentationer, grafisk arbejde eller spørgeskemaer/quizzer.

 

* Skal du til eksamen inden for de kommende måneder?

 

 

Find onlinekurset præsentationsteknik med PowerPoint. Kan bruges ved eksamen eller anden fremlæggelse. Vægten ligger på at lære at fremstille gode præsentationer mere end på at lære Microsoft PowerPoint.

 

Hvis du foretrækker et grundlæggende redskabskursus i Microsoft PowerPoint, findes der blandt andet dette online kursus

 

* Du kan også tage onlinekurser, hvor fokus er rettet mod at lave præsentationer i Google Slides, tidligere Google Docs. Du finder dem i kategorien ’Kontorværktøjer’

 

* Du kan opbygge kompetencer inden for grafisk arbejde ved at tage kurser i f.eks. Adobe InDesign og Adobe Photoshop.

 

* Har du prøvet Microsoft Forms? Det er et gratis værktøj til at lave spørgeskemaer og quizzer. Du har adgang til Forms, hvis du har Office 365, men også hvis du blot har en Microsoft-konto, fx en hotmail- eller en Outlook-mail.