Det skriver Ingeniøren i en NYHED lørdag den 28/3 2020. 

 

Laboranter også involveret andre steder

Hos Dansk Laborant-Forening/HK er man glade for, at laboranterne hos Novo Nordisk A/S kaster sig over den nye analyseopgave. Men rent faktisk har laboranter været med i forløbet i lang tid hos Statens Serum Institut.

- Laboranter hos Statens Serum Institut var blandt de første, der var med i detektivarbejdet, da de første smitteveje skulle afdækkes. Laboranter er også med i arbejdet med udvikling af alternative testmetoder (læs mere HER, red.), udtaler Susanne Bahne Hansen, formand DL-F.

 

Sammen – hver for sig

Har du brug for inspiration til at få udfyldt din arbejdsuge – uanset om du er på arbejde eller arbejder hjemmefra, så tjek de to online programmeringskurser, som DL-F udbyder. Så kan vi sammen – hver for sig – efteruddanne os.