HK MidtVest aflyser alle medlemsarrangementer og kursusaktiviteter i april og maj måned. Det sker som en del af bestræbelserne på at begrænse smitte med Coronavirus.
Er du meldt til et af de aflyste arrangementer, får du besked på mail om aflysningen. Der er endnu ikke taget stilling til eventuel nye datoer for afholdelse af aktiviteterne. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på midtvest@hk.dk eller telefon 3364 1220. 

 

Sektorgeneralforsamlinger i HK Handel, Kommunal og Privat MidtVest samt repræsentantskabsgeneralforsamling i HK MidtVest 

De aflyste generalforsamlinger i HK MidtVests faglige sektorer Kommunal, Handel og Privat, som skulle have været afholdt i marts: Der indkaldes til nye generalforsamlinger, så snart det er muligt. De tilmeldte deltagere vil få direkte besked. 

Repræsentantskabsgeneralforsamling i HK MidtVest: HK MidtVests repræsentantskabsgeneralforsamling 21. april er også aflyst. Deltagerne her  skal vælges på sektorernes generalforsamlinger. Ny dato for repræsentantskabsgeneralforsamling meldes ud, så snart det er muligt. 

 

Kontakt til HK MidtVest

HK MidtVests medarbejdere er klar til at svare på dine spørgsmål på telefon, chat, mail og facebook

For at begrænse smitterisikoen er vores kontorer i Herning, Holstebro, Viborg, Skive og Nykøbing lukkede for personlige henvendelser til og med påsken, 13. april.
Du kan ringe til HK på 7011 4545, skrive til os på midtvest@hk.dk, chatte med os via hk.dk eller kontakte os på facebook.com/hkmidtvest

Vi opfordrer alle medlemmer til at holde sig orienteret på hk.dk og i øvrigt følge myndighedernes anvisninger. 

Du får juridisk rådgivning og retshjælp

Får du brug for det i forbindelse med dit arbejde, så er juridisk rådgivning og retshjælp en del af dit HK-medlemskab. Vi hjælper dig med at få løst konflikter med din arbejdsgiver og fører din sag hele vejen gennem retssystemet, uden at det koster dig ekstra. Vinder vi en retssag for dig, og får du tilkendt erstatning eller økonomisk kompensation, beholder du selvfølgelig alle pengene selv.