Urafstemningen om OK20 er i fuld gang, og det handler om at sikre dit fremtidige arbejdsliv.

Har du stemt? Så kan du være med i HK Sydjyllands konkurrence om en stor overraskelse til dig og dine kolleger. Præmien vil være en oplevelse til en værdi af flere tusind kroner. For er det ikke lige det, vi alle trænger til, når vi når ud på den anden side af coronaen? En skøn oplevelse med kollegerne.

Er du ledig eller sidder alene på din arbejdsplads, finder vi på en personlig overraskelse til dig, hvis du skulle vinde.

Det skal du gøre for at deltage i konkurrencen.

 

1. Stem ved urafstemningen

2. Tag en selfie, hvor du holder et skilt, hvor der står, at du har stemt. Skiltet må gerne bare være et stykke papir, du har skrevet på.

3. Slå billedet op enten:

 

Så er du med i konkurrencen om den fantastiske præmie, og du er samtidig med til at sprede det gode budskab om at stemme til urafstemningen. Og hvis du prikker til dine kolleger og får dem til at deltage, er der flere chancer for, at I vinder.

Konkurrencen kører, så længe urafstemningen gør, nemlig til den 15. april. Den er kun for medlemmer i HK Sydjylland, der lige nu skal stemme om deres overenskomst. Er du i tvivl om det er dig? Så tjek, om du har fået en afstemningsmail eller læs på siderne for HK Privat eller for HK Handel, hvor du også kan finde detaljer om netop din overenskomst.