- Den der stemmer, bestemmer. Sådan siger formand for HK Privat Østjylland, Søren Sørensen og fortsætter:

- Jeg anbefaler vores medlemmer at stemme ja til overenskomsterne. Det gør jeg af tre grunde: Fritvalgskontoen stiger markant for alle – man får penge i lommerne. Der er bedre barsel til den anden forælder – det er godt for ligestillingen. Og mulighederne for relevant efteruddannelse er blevet endnu bedre – også for opsagte medlemmer. Jeg håber på en høj stemmeprocent, for det viser HK’s store faglige styrke, og at ”sammen er du stærkere”,

 

Formand for HK Handel Østjylland, Cliff Præstegaard anbefaler også sine medlemmer at sige ja af de grunde, Søren Sørensen nævner, og tilføjer:

- Forliget er det bedste resultat, som er sendt til afstemning, i min tid i HK.

 

Her kan du stemme

På hjemmesiden her kan få flere informationer om overenskomsten og afgive din stemme.

Hvis du er medlem af HK Privat kan du læse mere og afgive din stemme (Linket er udløbet pr 18/5 2022)

Hvis du er medlem af HK Handel kan du læse mere og afgive din stemme

 

Stem til oK20

 

Vind en Kay Bojesen-trommeslager

Vi vil gerne slå på tromme for, hvor vigtigt det er at stemme om overenskomsten. Derfor sætter vi en Kay Bojesen-trommeslager på højkant. Du kan være med i konkurrencen om den ved at dele et billede af dig selv, når du har stemt ved OK20. Upload dit billede på Instagram med #HKØstjylland eller i konkurrencetråden på vores Facebook-side.

Vi kårer en vinder den 16. april 2020 blandt alle konkurrencedeltagerne, der er medlemmer af HK Østjylland, og vinderen får besked på Facebook og Instagram.