Corona påvirker måden vi arbejder på, og mange har spørgsmål til, hvad de skal gøre i deres nuværende situation. Det oplever Mette Marie Holm, som er medlemsrådgiver i HK’s medlemskontakt og derfor er en af de første, man kommer igennem til, når man tager kontakt til HK.

- Vi får rigtig mange spørgsmål om corona, og hvordan man skal forholde sig til sin ansættelse eller ledighed. Medlemmerne tager kontakt, fordi de gerne vil vide, hvad trepartsaftalerne betyder for dem, spørgsmål om lønkompensation eller har brug for HK’s hjælp til at læse papirer, de har fået af deres arbejdsgiver som følge af corona, igennem. Mange ringer også, fordi de er blevet ledige eller har spørgsmål til de supplerende dagpenge, siger Mette Marie Holm.

Ikke alle kan bruge det samme svar

Dine vilkår og muligheder på jobbet under corona-krisen afhænger blandt andet af, hvor og under hvilke vilkår du er er ansat. Derfor bliver du hos HK omstillet til eksperter, som kan hjælpe dig med netop din udfordring eller spørgsmål.

Der er rigtig meget gang i omstillingen for tiden. Vi lytter til, hvad medlemmerne siger og spørger ind, så vi kan sende dem til lige præcis den ekspert, som kan hjælpe i deres situation, siger Mette Marie Holm.

Mette Marie og hendes kollegaer svarer på spørgsmål både på HK’s chat, Facebookside og telefonisk. Der er også blevet lavet en særlig side på HK’s hjemmeside, hvor man kan få overblik og svar på mange af de spørgsmål, som medlemmerne har stillet.

Få overblik og svar om corona her

Mette Marie Holm slutter med en opfordring til medlemmerne af HK. 

Ring, hvis du er i tvivl om noget eller har et spørgsmål. Intet er for småt, og intet er for stort. Vi er her hver dag.

Ring til HK

Vil du snakke med en af vores rådgivere i enten fagforeningen eller a-kassen, kan du benytte følgende numre: 

HK Fagforening: 7011 45445
HK A-kasse: 7010 6789