Brug coronaperioden til at uddanne dig online, hvis du er motiveret og kan lave en aftale med din chef

Brug coronaperioden til at uddanne dig online, hvis du er motiveret og kan lave en aftale med din chef

 

 

Medarbejdere fra staten har nu været hjemsendt i over en måned for at arbejde hjemmefra. Måske kan noget af arbejdstiden derhjemme benyttes til at uddanne sig online?

 

I hvert fald er det professionshøjskolen UCN Aalborgs erfaring, at flere ledere har efterlyst mulighed for online udvikling af kompetencerne hos hjemsendte medarbejdere.

 

Det fortæller Birgitte Nørgaard Jensen, der er uddannelseskonsulent hos UCN act2learn i Aalborg.

 

”I den forbindelse har vi bl.a. udviklet nedenstående tre online uddannelsesforløb, som måske kunne være relevante for HK-medlemmer”, siger hun.

 

Borgerservice som onlineforløb (periode 21.04 - 05.05): https://bit.ly/2UCCgFC (Linket er udløbet pr 9/3 2021)

 

Offentlig kommunikation som onlineforløb (periode 29.04 - 13.05): https://bit.ly/39DSeDK (Linket er udløbet pr 9/3 2021)

 

Projektledelse i det offentlige som onlineforløb (periode 21.04-12.05): https://bit.ly/348c0Gq (Linket er udløbet pr 9/3 2021)

 

Også andre uddannelsesinstitutioner tilbyder online efteruddannelse. Disse links giver et samlet overblik på tværs af fagligheder – og på to uddannelsesniveauer. (Indsæt linkene herunder i din browser.)

 

På akademiniveau:

https://www.voksenuddannelse.dk/soeg/uddannelser/akademi/filtrering?undervisning=fjernundervisning

 

På diplomniveau:

https://www.voksenuddannelse.dk/soeg/uddannelser/diplom/filtrering?undervisning=fjernundervisning

 

Endelig har HK’s univers af onlinekurser mange spændende tilbud på hylden. Under ”kassen” Ledelse finder du for eksempel kurser i ledelse uden personaleansvar og situationsbestemt ledelse.

 

kortlink.dk/hk/25nwh

 

- Hvis du som medarbejder ønsker at benytte uddannelsestilbuddene i arbejdstiden, mens du arbejder hjemme, er det naturligvis en betingelse, at du har aftalt det med din chef. Det understreger Jonna Vestergaard, formand for HK Stat Nordjylland.