En butiksansats bøn til os som kunder

Rigtig gode forhold

I butikken hvor Marianne arbejder, er der tjek på tingene. Chefen har sørget alle tænkelige værnemidler, synlige retningslinjer og gode procedurer. Alt er gjort bedst muligt, og kollegaskabet er tæt, og Marianne og hendes kollegaer hjælper hinanden efter alle kunstens regler.

- Min butik gør det supergodt, og vi går og synger lidt for at skabe en god stemning. Vi passer godt på hinanden og hjælper hinanden, hvis vi kan se, at en kunde kommer for tæt på en kollega. Vi prøver at skærme os selv og hinanden, men det er ikke altid, at det er nok, fortæller Marianne.

 

Nogle kunder overholder ikke retningslinjerne

Nogle kunder forstår nemlig ikke vores behov for plads og kommer alt for tæt på, nogle rører ved en masse varer, de ikke køber og nogle kommer en hel familie. Det bekymrer Marianne, som er bange for at smitte andre.

 

Mariannes bøn til os som kunder 

En butiksansats bøn til os som kunder

 

- 90 % af kunderne gør allerede alle de rigtige ting, og der er også flere, der siger tak for, at vi er på arbejde. Jeg tror også, at mange slet ikke har tænkt på, at det, de gør, kan have betydning for vores arbejdsmiljø, så jeg håber, at folk vil tage tingene til sig, siger Marianne.

 

Kan vi hjælpe dig?

Har du brug for HK’s hjælp til det, der er svært i dit arbejdsliv, så er du meget velkommen til at kontakte os.