Portræt af Steffen Møller Krog, tillidsrepræsentant hos Falck i Nykøbing Falster

Steffen Møller Krog, tillidsrepræsentant (TR) hos Falck i Nykøbing Falster

For urafstemningen om overenskomsten satte HK Privat Sjællands bestyrelse et ambitiøs mål om, at 55 % skulle afgive deres stemme. Målet var sat højt i forhold til de senere års afstemninger.

- I HK Privat Sjælland kom vi op på en afstemningsprocent af historiske dimensioner, da 65 % af medlemmerne afgav deres stemme. Det er et resultat, som vi er glade og taknemmelige for. Men hos Falck i Nykøbing Falster brød de alle forventninger. Hele 92,3 % af medlemmerne afgav deres stemme. Det er virkelig godt gået, siger Lasse Thorn.

Vi har spurgt TR Steffen Møller Krog, hvad hemmeligheden bag den høje stemmeprocent er.

- Min bestyrelse og jeg har gjort meget ud af at tale med vores kolleger om, at det er vigtigt, at de stemmer, og så har vi sendt et par mails med remindere. Når mange stemmer, sender det et signal til ledelsen om, at vi står sammen på vores arbejdsplads, fortæller Steffen.

Klubben hos Falck i Nykøbing Falster prioriterer uddannelse for medlemmerne højt, og derfor skal en del af præmien på 7.500 kr. bruges på uddannelsesaktiviteter via HK.

- Som HK’ere er det vigtigt, at vi lærer, at uddannelse er en del af hverdagen. Det sender et godt signal om, at her sidder en medarbejder, der ikke er gået i stå. Mine kolleger er meget videbegærlige og byder gerne ind, når der er nye opgaver, og de bidrager med nye løsninger.

Steffen fortæller, at klubben typisk afholder et par fyraftensmøder om året, og nu er der mulighed for et ekstra.

En anerkendelse af kollegerne

Steffen fortæller, at en del af præmien skal bruges på en anerkendelse af kollegerne.

- Det betyder meget for bestyrelsen og jeg, at vores kolleger har været inde at stemme. Det vil vi gerne anerkende dem for med en lille gave, fortæller Steffen.

HK Sjælland ønsker stort tillykke med præmien.