HK Kommunal har sammen med Dansk IT lavet endnu et par webinarer, du som medlem kan deltage i ganske gratis.

Webinarerne er for dig, der gerne vil blive klogere på dit fag og dine muligheder.

Gevinstrealisering - jagten på de små suscceser

På dette webinar dykker vi ned i gevinstrealisering, samt hvordan du sikrer at denne sker både undervejs og efter projekterne. Gevinstrealisering er tæt integreret med udmøntning af strategier, forandringsledelse og projektledelse, og indeholder metoder, teknikker og værktøjer til systematisk at identificere, estimere, planlægge, følge op på og høste gevinster.

Meld dig til webinaret, 3/6 2020 klokken 9.00-10.00 her  

Mest sikkerhed for pengene - sådan forankrer du it-sikkerhed

IT-sikkerhed er en topprioritet i mange organisationer - og med god grund. Hvis systemer kommer under angreb, kan det have store konsekvenser både for økonomien og for borgernes tillid til det offentlige. Få gode råd til at beskytte dine data og din organisation!

Meld dig til webinaret, 27/5 klokken 9.00-10.00 her