TJEK OGSÅ FAGPROFILEN
Vidste du, at vi i HK Kommunal har en lang række fagprofiler, der sætter ord på hvad du skal kunne i fremtiden?

Du kan høre vores fagkonsulent gennemgå de faglige profiler i fremtidens beskæftigelsesindsats lige her - og måske få inspiration til din næste MUS eller dit næste skridt i karrieren.

Diplomuddannelsen i socialformidling er målrettet dig, der er ansat som myndighedssagsbehandler indenfor det sociale område, eller har ønske om at arbejde med nye områder inden for socialt arbejde.

Onsdag den 6. maj kl. 9:00 – 10:00 fortæller Lektor i socialt arbejde Lotte Andersen fra Københavns Professionshøjskole Diplomuddannelsen i Socialformidling.

Uddannelsen styrker dine personlige og faglige kompetencer til at tilrettelægge, udvikle og udføre socialt arbejde og giver dig kompetencer i forhold til at varetage rådgivning og sagsbehandling inden for det sociale område.

Centrale temaer for oplægget er:

  • Hvorfor starte på uddannelse?
  • Hvad er Diplomuddannelsen i socialformidling?
  • Helhedssynet i socialt arbejde
  • Om at læse og lære
  • Hvor kan jeg læse henne?
  • Økonomi

Sådan kommer du med

Oplægget finder sted online via Zoom. Deltag i mødet ved at klikke her - du skal bruge passwordet 023734 når du skal logge på..

Du behøver ikke downloade programmet, så det eneste du har brug for, er en computer med lyd og kamera og evt. et headset. Det kan tage lidt tid at logge på, så det er en god ide at logge dig på 10-15 minutter før det angivne starttidspunkt.