Foretrækker du at blive ringet op i stedet for selv at skulle huske at få ringet? Så har du nu muligheden med en ny service på HK.DK. Her kan du bestille en opringning fra HK’s medlemsservicen inden for nogle bestemt tidsrum, der fx er inddelt i halve timer omkring frokost, så HK fx kan ringe til dig i din frokostpause. 

Du finder servicen på HK.DK, hvor det lille blå ikon er på alle sider ude til højre og i kontaktfeltet, som er på alle sider på hjemmesiden. Tryk på knappen, hvor der står ”KONTAKT HK”, bestil en tid og du bliver ringet op, når det passer dig.
 

 

Du får gode råd og faglig hjælp – når du er i job

Vi er eksperter i dine vilkår på jobbet – for hver arbejdsplads har sin egen kontaktperson og faglige medarbejder hos HK. Hun kender de unikke vilkår, som lige præcis jeres arbejdsplads har. Og så kender hun dit fag. Derfor er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, uanset om det handler om løn, stress, arbejdsmiljø eller spørgsmål om overenskomst. Du er altid velkommen til at kontakte dine lokale afdeling for at få råd og vejledning.