Synes du også, at det kunne være rart at have nogle at tale med om udfordringer og muligheder? Nogle som arbejder et andet sted end dig, så du kan få andre input end dem, du plejer at få? I disse Corona-tider hvor ingen kan mødes i fysiske netværk, er det oplagt at bruge Facebooks grupper, og vores grupper er lukkede, så det er kun medlemmer af grupperne, der kan se, hvad der bliver skrevet.

 

Online netværk

- Vi har lavet grupperne, fordi det var et ønske fra deltagerne, at de kunne netværke sammen i mellem møderne, vi i HK Østjylland plejede at holde før Coronaen. Det er ofte en rigtig god ide med en lukket gruppe, når man skal udvikle sociale fællesskaber, fortæller Kristian Sørensen, uddannelseskonsulent i HK Østjylland.

 

Juridiske sagsbehandlere kan lære af hinanden

Med Facebook-gruppen har deltagerne mulighed for at komme tættere sammen og kan bruge hinandens faglighed. Det kan være, at de har et fagligt spørgsmål til en tinglysning, eller andre opgaver, de måske ikke laver så tit, og er det rart at kunne få hjælp.

Kristian Sørensen 

- Flere af vores medlemmer arbejder på mindre kontorer, hvor der ikke altid er nogen at sparre med. Det er også et sted at trykprøve nye ideer til aktiviteter, gruppen kan lave, når vi kommer ud på den anden side. Jeg vil i hvert fald gerne opfordre til, at man melder sig ind og tager et med-ansvar ift., at gruppen bliver en succes, siger Kristian Sørensen.

 

Fleksjobbere kan dele erfaringer

Som fleksjobber kan man støde på udfordringer, og derfor kan det være rart at få råd fra nogle andre i samme situation.

Stine Skogberg

- Det har været et ønske fra medlemmerne af Netværk for fleksjobbere i HK Østjylland at få en Facebook-gruppe, så jeg håber, at de får stor glæde af at kunne dele erfaringer, siger Stine Skogberg, faglig konsulent i HK Privat Østjylland.

 

 

Meld dig ind i Facebook-netværksgrupperne her:

Netværk for juridiske sagsbehandlere i HK Østjyllan

Netværk for fleksjobbere i HK Østjylland

 

Begge grupper er skjulte for dine Facebook-venner

Vi har gjort grupperne skjulte, så dine Facebook-venner ikke kan se, at du har meldt dig ind, eller hvad du skriver derinde. De eneste, der kan se det, er gruppens andre deltagere.

 

Mangler du en netværksgruppe?

Sidder du nu og tænker, hvorfor er der ingen gruppe, der passer til mig? Så skriv til Stine Skogberg og fortæl os, hvad du mangler.

Skriv til Stine Skogberg