Åbent-skilt

Danmark lukker lige så stille op igen, og det gælder også hos os i HK Sjælland. Men vi skal stadig passe rigtig godt på os selv og hinanden, og derfor har vi lavet nogle lidt strikse rammer for, hvordan vi kan mødes.

En del af vores medarbejdere arbejder stadig hjemmefra. Det betyder, at du ikke kan være sikker på, at der er en medarbejder ledig, hvis du kommer uanmeldt. Derfor vil vi opfordre dig til at lave en aftale på forhånd.

Vi vil også bede om, at du nøje overvejer, om din henvendelse kan klares uden at mødes. Vi har gode muligheder for fx at læse ansættelseskontrakter eller opsigelser via mail, og vi kan også rådgive dig på telefonen.

Hvis du får brug for et møde med os, vil det foregå i et af vores mødelokaler, hvor vi kan sikre mindst 2 meters afsted mellem dig og vores medarbejder. Mødelokalerne bliver rengjort mellem hvert møde.

God håndhygiejne er afgørende, og vi har opstillet håndsprit flere steder, som vi håber, du vil benytte dig af.

I vores venteområder har vi opstillet stole med god afstand. Er alle stole optaget, beder vi dig vente udenfor eller komme tilbage senere.

Mange plejer dagligt at benytte vores caféområder og computere. Det er der desværre ikke mulighed for lige nu. Vi skal sørge for at være så få som muligt samlet indendørs. Det bakker HK naturligvis op om.

Vi kommer ikke på arbejde, hvis vi har de mindste symptomer på Coronavirus, og vi beder om, at du ikke besøger os, hvis du føler dig syg.

Vi håber på din forståelse for vores forsigtighed – og så glæder vi os til, at Danmark bliver sig selv igen.

Coronavirus: Få overblik her


Hvis du får brug for at besøge os:

  1. Mød kun op på kontoret efter forudgående aftale – ellers ring, eller send os en mail.
  2. Lav en aftale, inden du kommer.
  3. Husk god håndhygiejne.
  4. Mød ikke op, hvis du har symptomer på Coronavirus.