I forløbet vil vi arbejde med følgende temaer:

  • Anvendelse af de vigtigste sociale medier i markedsføringen
  • Analyse af kundernes købsadfærd på nettet, så virksomhedens salg optimeres
  • Analyse og udvikling af online markedsføring og kundeservice for at kunne øge salget
  • Optimering af arbejdsprocesser, herunder hvordan LEAN-tankegangen kan hjælpe dig med at blive mere effektiv i dit daglige arbejde
  • Grundlæggende forståelse for logistik og indkøb og sammenhængen med virksomhedens salg
  • Kommunikation på nye måder – for både ledere, medarbejdere og kunder
  • Grundlæggende økonomiforståelse, herunder hvordan påvirker virksomhedens salg bundlinjen?
  • Hjemmesiden som en effektiv salgskanal

 

folder om kurserne

Klik og læs mere om kurserne, indhold og økonomi: 

Formand: Brug evt. coronatiden til ny viden

   - Er du sendt hjem fordi din virksomhed er ramt af Corona, kunne det måske være en idé at udnytte tiden til at opkvalificere dine kompetencer, så du er klar med ny viden og nye idéer, når du vender tilbage til din arbejdsplads. I brochuren finder du forskellige kurser, som du kan deltage i online og din virksomhed kan søge VEU godtgørelse for din deltagelse, lyder opfordringen fra Pia Thurøe, formand HK Handel Midt.

 

hurtig Fakta om kurserne

 

Undervisning via computer

Al undervisningen køres online. Du vil blive introduceret til dette ved kursusstart, men det eneste du har brug for er en computer med internetadgang.

 

Målgrupper:

Forløbet er både for faglærte og ufaglærte inden for detailhandlen eller business to business salg.

 

Økonomi

Alle kursusforløbene er sammensat af AMU-kurser, og hvis du er i AMU-målgruppen, er deltagerprisen lav, da staten giver tilskud. Samtidig kan din virksomhed søge om løntabsgodtgørelse, VEU-godtgørelse på 119.05 kr. pr. time, for den tid, du bruger på at efteruddanne dig. Specielt pga. løntabsgodtgørelse kan det betale sig for virksomheder at sende deres ufaglærte eller faglærte medarbejdere afsted på AMU-kurser. Vi gør opmærksom på at VEU-godtgørelse søges af virksomheden, og ansøgning skal ske senest 4 uger efter kurset er afsluttet og udbetales til virksomheden.

Der er deltagerbetaling til alle AMU-kurser på mellem 126 kr. og 188 kr. pr. dag for medarbejdere med uddannelse til og med faglært niveau. Der er fuld betaling for medarbejdere, der har en uddannelse på akademiniveau eller derover.

 

Kontakt

For spørgsmål til kurserne kontakt: Vibeke Vesterskov Nielsen, Sekretær, Telefon: 65 45 20 04, Mail: vvni@tietgen.dk

Hvis du har generelle spørgsmål til muligheder for opkvalificering eller til øvrige ordninger på beskæftigelsesområdet, så kontakt: Hanne Heebøll, Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering, Telefon: 72 22 38 40, Mail: hah@star.dk