Kontorer åbner igen HK Midt

  • Overvej, om det er nødvendigt og vigtigt for dig at mødes med os fysisk – eller om vi kan tage dialogen på anden vis (telefon, online-møder, mail). Du kan kontakte HK på tlf. 7011 4545 (hverdage kl. 8-17, fredag dog til kl. 16) eller på midt@hk.dk


Hvis du ønsker et fysisk møde med en HK-medarbejder på et af vores kontorer, skal du senest dagen før kl. 12 have bestilt en samtaletid ved at ringe til HK Midt på tlf. 7011 4545 i tidsrummet kl. 9-15.

Når din samtale er bekræftet møder du op som aftalt, og bliver så lukket ind. Vi overholder selvfølgelig stadig myndighedernes retningslinjer for at beskytte både dig og os mod coronasmitte (sprit, afstand, skærme og lign.).

 

NB: Kontorerne har ikke åbent for henvendelse uden forudgående aftale. Du kan altid kontakte HK på tlf. 7011 4545 hverdage kl. 8-17 (bestilling af samtale kun mellem kl. 9-15) eller sende os en mail på midt@hk.dk, så hjælper vi dig af den vej.

 

Venlig hilsen
HK Midt