Åbent kontor

Konferencen handler om, hvordan man skaber et godt arbejdsmiljø på kontorarbejdspladser, der både tilgodeser de ergonomiske forhold og sikrer variation i jobbet. Det vil du få inspiration og værktøjer til gennem oplæg og workshops.

Formålet med konferencen er at synliggøre kontorarbejdets arbejdsmiljø og give inspiration og vejledning til at handle på det. Programmet veksler mellem fælles oplæg i plenum, der skaber overblik på tværs af arbejdspladser, og workshops, hvor I kan arbejde i dybden med temaer, der er relevante for netop jeres arbejdsplads.

Læs BFA's artikler og få indblik i baggrunden for konferencen  

Konferencen er rettet mod alle typer af kontorarbejdspladser og afholdes i et samarbejde mellem BFA Handel, Finans og Kontor og BFA Velfærd og Offentlig administration.

Konferencen foregår på Hotel Nyborg Strand 20. oktober 2020 klokken 9-16. Det er gratis at deltage.

OBS! KONFERENCEN ER UDSAT TIL 4 MAJ 2021.

Tilmeld dig her hos BFA

Artiklen er opdateret 18. august 2020